Jossain vaiheessa erilaiset revityt ja valmiiksi kulutetut vaatteet ja etenkin farkut tulivat muotiin. Sinänsä moni voi varmasti pitää hulluna ideaa, jossa ”rikkinäisiä” vaatteita myydään suuremmalla hinnalla. Nyt Japanissa sitten keksittiin uudenlainen tapa tuottaa tällaisia kulutettuja housuja leijonien, tiikereiden sekä karhujen avulla.

Japanissa sijaitsevan Kamine Zoo:n kanssa yhteistyössä toimiva vapaaehtoisryhmä nimeltään Mineko Club päätti tuottaa Zoo Jeans -farkkumalliston. Eläinten perinteiset leikkikalut, kuten kumipallot ja vanhat autonrenkaat käärittiin farkkujen sisään ja kuskattiin takaisin aitauksiin. Tämän jälkeen erilaiset tassuttelijat aina leijonista karhuihin muotoilivat kankaat uuteen uskoon. Näitä rikki revittyjä palasia käytettiin sitten farkkujen valmistamiseen.

Housuja tehtiin vain rajoitettu erä ja ne myytiin hyväntekeväisyyshuutokaupassa, jonka varat lahjoitettiin eläintarhalle sekä WWF:lle.

Lähde

Edellinen artikkeliGoTenna auttaa lähettämään viestejä ilman matkapuhelinverkkoa
Seuraava artikkeliNike esitteli automaatin, joka vaihtaa urheilemalla tienattuja pisteitä tuotteisiin