Google Street View tarjoaa nyt näkymää maailman suurimman risteilylaivan sisältä

allure of the seas

Googlen karttapalvelu Maps:iin yhdistetty Street View -ominaisuus on jo jonkin aikaa tarjonnut katotason näkymiä myös eriskummallisemmista paikoista, kuten museioista ja pohjoisnavan tienoilta. Nyt kesänkin palattua Suomeen, mikäs olisikaan sen mukavampaa kuin istua riippukeinussa ja matkustaa virtuaalisesti maailman suurimmalla risteilylaivalla.

Tällä kertaa Googlen kamerat ovat siis tallentaneet näkymiä Allure of the Seas -nimiseltä alukselta. Tämä maailman suurin luksusristeilijä on noin 360 metriä pitkä ja kaiken lisäksi kasattu täällä Suomen Turussa. Laivalta löytyy muun muassa pikkuinen keskuspuisto sekä ostoskeskus ja 26 ravintolaa. Aluksessa ei tarvitse myöskään käyskennellä yksin, sillä kuvienkin nappaamishetkenä laivalla on riittänyt monenlaista asiakasta.

Risteilyhinnat seitsemälle päivälle tällaisella vekottimella vaihtelevat noin 500 ja 1000 euron välillä, joten virtuaalinen vaihtoehto säästää lompakosta mukavan summan.

Täältä pääset kurkkaamaan laivaan (aluksi pitää rullata hiirellä alas muutama kalvo)!