kameralammas

Kuuluisa pyöräilykilpailu, Tour de France, alkoi taas kerran eilen. Tällä kertaa Sony on värvännyt kuvaajiksi muitakin olentoja tuttujen moottoripyörien päällä matkustavien kameramiesten lisäksi.

Kilpailun reittihän kulkee läpi maalaismaisemien, joten matkalle osuu myös lukuisia lammastiloja. Näin ollen Sony päätti kiinnittää lampaisiin pikkuisia Action Cam -kameroita. Sopivat eläimet löytyivät Harewell Hall:n tilalta. Vaikka kyseessä on tietty samalla eräänlainen mainostemppu tällaisia videokameroita kohtaan, on silti hauska nähdä, miten tuotettua kuvaa hyödynnetään kilpailun esittämisessä.

Kamerat on kiinnitetty eräänlaisilla valjailla kiinni elikkoihin. Yhteensä kameralla varustettuja lampaita on viisi kappaletta, mutta yhdenkin näistä saaminen seuraamaan kisaa voi osoittautua ongelmalliseksi. Kysymykseksi jää, millaistakohan palkkaa villasta koostuville kuvaajille maksetaan hommasta?

Lähde

Edellinen artikkeliBMW 3D-tulostaa työntekijöilleen sormitukia
Seuraava artikkeliHappiness Blanket – Peite kertoo lentomatkustajan tyytyväisyydestä