syötävä_muotti

Erilaisia leivoksia on vaikka millä mitalla ja vaikka esimerkiksi niin sanotut kuppikakut eivät nyt niin yleisiä Suomessa olekaan, löytää niitäkin kyllä kauppojen hyllyiltä. Yleensä tällaiset leivokset on tehty kertakäyttöisten muottien sisään ja ne joutuu kuorimaan näistä paperisista astioista ennen herkun nauttimista. Nyt on kuitenkin kehitetty leivosmuotti, jonka voi hotkaista sellaisenaan sen sisällön kanssa.

Muun muassa makeista kuorrutteistaan tunnetun Dr. Oetkerin valmistamat leivosmuotit ovat paistonkestäviä eivätkä myöskään tarvitse erillistä vuokaa alle, vaan ne voi suoraan asettaa uunin pellille. Muoteista ei myöskään löydy allergeeneja ja ne ovat gluteenittomia, joten nämä sopivat jokaisen suuhun. Vekottimia myydään 6 kappaleen paketeissa, joista löytyy 3 vaaleanpunaista ja 3 sinistä muottia. Yksi pakkaus kustantaa noin 3 euroa. Tietty normaalin paperisenkin muotin voi syödä, mutta se ei ehkä ole yhtä mielekästä.

Lähde

Edellinen artikkeliTooshlights yhdistää parkkipaikkojen tekniikan wc-koppeihin
Seuraava artikkeliMadridin pysäköintimittarit veloittavat asiakkaitaan nyt auton tyypin ja vapaiden paikkojen määrän perusteella