Youtube-videoita nimimerkillä UncleSamPatriot väsäävä Pekka sairastui vakavasti vuoden 2001 tienoilla ja joutui aina petipotilaaksi asti. Nyrkkeilystä innostunut mies pystyi parhaimmillaan vain nostamaan käsiään nyrkkeilyhanskojen kanssa ylös, mutta kuntoutus onnistuikin lopulta yllättävien keinojen avulla.

Pekka pelaili muun muassa Xbox 360:ltä löytyvää Your Shape: Fitness Evolved -peliä, joka hyödyntää konsolin Kinect-sensoria. Tämän lisäksi mies nakutteli uuden maailmanennätystuloksen Wii U:n Wii Sports Club:ssa. 1493 pisteen ennätys syntyi Pitch for Prizes -nimisessä minipelissä. Mukava kuulla, että tällaisista liikettä tunnistavia sensoreita hyödyntävistä peleistä on myös käytännön hyötyä, vaikka ne eivät olekaan saavuttaneet niin suurta yleisöä.

Juttuvinkki tästä artikkelista saatiin sähköpostin kautta. Myös sinä voit vaikuttaa hilavitkutin.com:n sisältöön palautelomakkeen kautta!

Edellinen artikkeliFrebble auttaa pitämään kädestä pidemmänkin välimatkan takaa
Seuraava artikkeliTooshlights yhdistää parkkipaikkojen tekniikan wc-koppeihin