https://www.youtube.com/watch?v=d3CWLCoQu7c

Jo muutama vuosi sitten julkistettu automatisoitu siemennestettä keräävä robotti ei ole vielä löytänyt tietään hilavitkutin.com-sivustolle, joten nyt on aika paikata tämä puute.

Kyseessä on siis kiinalaisen sairaalan vuosien 2011 ja 2012 välillä esittelemä apuväline siemennesteen luovuttamista varten. Vekotin koostuu edestakaisin heilahtelevasta yksiköstä, jonka on tarkoitus stimuloida käyttäjä luovutukseen riittävälle tasolle. Laitteen lämpötilaa sekä liikkeiden nopeutta, taajuutta ja amplitudia on mahdollista säätää härvelistä löytyvien painikkeiden avulla.

Tämä lisäksi systeemistä löytyy pikkuinen näyttö, jolta käyttäjä voi toistaa valitsemaansa sisältöä. Laitteiden hinnaksi on kerrottu noin 2000 euroa kappaleelta ja näihin pitäisi törmätä ainakin Nanjingin sairaalassa. Tiedä sitten, kuinka paljon tällainen automatisoitu vekotin todella helpottaa siemennesteen keräämistä.

Lähde

Edellinen artikkeliCruise haluaa muuttaa nykyaikaiset autot itseohjautuvaksi
Seuraava artikkeliEmrals palkitsee roskien kerääjät