tulostettunettilehti

Yhdenkään sähköisen kirjan lukukokemus ei ole vielä ohittanut painettua paperia. Tämän johdosta erilaiset sanoma- ja aikakausilehdetkin vielä sinnittelevät nykymaailmassa painetussa muodossa. Nyt Isossa-Britanniassa asustelevat fyysisten sanomalehtien ystävät voivat tilata kotiinsa erilaisia digitaalisia julkaisuja lehdeksi painettuna.

PaperLater-palvelu on tällä hetkellä vielä kokeiluvaiheessa ja on käytössä ainoastaan mukaan valituille kuluttajille. Systeemi toimii siten, että käyttäjä valitsee esimerkiksi matkapuhelimellaan tai tietokoneellaan haluamansa artikkelit internetistä, jonka jälkeen valittu sisältö koostetaan sanomalehdeksi ja postitetaan suoraan tilaajan kotiovelle.

Yksi kustomoitu lehti maksaa hieman päälle 6 euroa. Tämä on tietty enemmän kuin normaalin sanomalehden hinta, mutta toisaalta samalla ei ainakaan maksa kirjoituksista, joita ei itse halua lukea.

Lähde

Edellinen artikkeliHanska auttaa opettamaan pianon soittoa
Seuraava artikkeliHotBlack-rannekello esittää jalkapallo-otteluiden tulokset viisareiden avulla