carzor

Välillä parran ajamiseen ei vain tahdo löytyä aikaa tai sitten homman vain unohtaa aamukiireessä. Mikäli edessä sattuu vielä olemaan hiemankin tärkeämpi tapaaminen, niin ajamaton parta voi osoittautua ongelmalliseksi seikaksi. Moni tuskin kantaa perinteistä partahöylää aina mukanansa, mutta tällainen noin luottokortin kokoinen vempele mahtunee kaikkien lompakoihin.

Carzor koostuu siis ohuesta läpyskästä, josta voi taitella itselleen pikaisen parranajovälineen. Vekottimesta löytyy lisäksi kaksi vaihtoterää ja pieni peili parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Carzorinsa voi myös valita muun muassa mintun, sitruunan tai appelsiinin tuoksuisena mallina. Yksi pikkuruinen laite maksaa noin 7 euroa. Toki tällainen tuskin voittaa esimerkiksi kotoa löytyviä parranajovälineitä, mutta joskus muutamankin ärsyttävän karvan poistaminen tien päällä voi tehdä matkasta miellyttävämpää.

Lähde

Edellinen artikkeliFuffr muuttaa puhelinta ympäröivän pinnan kosketusherkäksi
Seuraava artikkeliUnkarilaiset rakensivat maailman korkeimman LEGO-tornin