Etenkin pienempien kosketusnäyttöpuhelinten käyttäminen voi välillä olla hankalaa, kun halkaisijaltaan muutaman tuuman kokoiselle pinnalle tulisi änkeä useampi sormi. Tämän lisäksi pitäisi sitten vielä pystyä kurkkimaan näytön sisältöä. Fuffr-suojakuori voi tarjota ratkaisun tähän ongelmaan, sillä se muuttaa esimerkiksi pöydälle lasketun puhelimen alustan tunnistamaan kosketuksia.

Tukholmalaisten insinöörien suunnittelema vekotin on vielä prototyyppivaiheessa, mutta siitä huolimatta systeemi kykenee tunnistamaan jo useampia erilaisia kosketusliikkeitä aina nipistyksestä useampaa sormea hyödyntäviin otteisiin. Näin ollen puhelintaan voisi käyttää siten, että koko näyttöala säilyy vapaana esteistä.

Koska systeemi on vasta kehitysvaiheessa, ei sen toimintaperiaatteestakaan ole annettu juurikaan tietoa. Geek.com-sivuston mukaan iPhoneen sopiva kotelo ei kuitenkaan hyödynnä puhelimen sisäisiä sensoreita, vaan siitä löytyy tätä varten omat tarkoitukseen soveltuvat osaset. Vaikka kyseessä on mielenkiintoinen keksintö, niin juurikin matkakäyttöön kehitetyn laitteen ”sitominen” takaisin pöytään tuntuu hieman oudolta idealta.

Lähde

Edellinen artikkeliPorch Potty – ”Hiekkalaatikko” koirille
Seuraava artikkeliCarzor on partahöylä, joka kulkee helposti mukana