Hammaslääkärit suosittelevat purukaluston harjaamista vähintään kahdesti vuorokaudessa. Vaikka apuna onkin jopa sähköllä toimivia hammasharjoja, niin aina ei aika silti meinaa riittää yhteenkään harjaussessioon. Nyt ratkaisua on haettu laitteesta, jonka avulla hampaansa voi puhdistaa samaan aikaan kuin puuhaa jotain muuta käsillään.

Tongue 2 Teeth on pikkuruinen kielen ympärille asetettava puhdistusväline. Siitä löytyvien rakennelmien on sitten tarkoitus puhdistää hampaat kieltä heiluttelemalla. Kertakäyttöiset vekottimet on päällystetty hammastahnalla, joten ne ovat heti käyttövalmiita. Hammaslääkäreiden mukaan tuote ei aivan riitä korvaamaan perinteistä hammasharjaa, mutta yksikään lisäpuhdistuskerta ei liene koskaan pahitteeksi.

Laitetta ei ole vielä saatavilla, mutta tuotteen kotisivuilta on mahdollista tilata härvelin myyntiin päästämisestä ilmoittava sähköposti.

Lähde

Edellinen artikkeliRoombots – modulaariset robotit muodostavat ja kuljettavat huonekaluja
Seuraava artikkeliPrototyyppi uudesta tavasta ohjata pieninäyttöisiä härveleitä