hackedpack

Etenkin retkeilyyn suunnatuista repuista voi lukuisten taskujen lisäksi löytyä myös muita ominaisuuksia esimerkiksi hyttysverkon tai sadetakin muodossa. Tällä kertaa reppuun on keksitty yhdistää riippumatto.

HackedPack keräsi onnistuneesti rahoituksensa Kickstarter-kampanjalla ja on nyt päässyt myyntiin asti. Repussa kulkee mukana kaikki tarvittavat osaset, joilla riippumaton saa pikaisesti kiinni vaikkapa kahteen puuhun. Tämän lisäksi reppua ei tarvitse edes tyhjentää kantamuksista pikaisia loikoiluhetkiä varten, sillä itse riippumatto löytyy omasta lokerostaan.

Totta kai tällaisen repun tarvitsee olla melko kestävää materiaalia, joten sen vuoksi härvelin hintakin on korkeahko. Yhden riippumattorepun saa omakseen noin 84 eurolla. Tällainen saattaisi toimia myös koulureppuna, jolloin se varmasti herättäisi kateellisia katseita välituntien aikana.

Lähde (amazon.com)

Edellinen artikkeliTutkijat kehittivät mikropiirin, jonka voi painaa iholle väliaikaisen tatuoinnin tapaan
Seuraava artikkeliRMDLO on kokoontaittuva siivilä