SSD_microSD

SSD-levyjen hinnat alenevat hitaaseen tahtiin, mutta alenevat silti. Nykyisin noin 100GB SSD tilaa saa jo alle 100 eurolla. Jos kuitenkin vielä ei tee mieli panostaa uuteen kovalevyyn ja kaapissa sattuu lojumaan ylimääräisiä microSD-muistikortteja, niin tämä vekotin voi olla sopiva ratkaisu.

microSD Card Drive Creator on piirilevy, josta löytyy 10 paikkaa microSD-korteille. Näin ollen tilaa levyllensä saa maksimissaan 640GB verran. Härvelin voi liittää tietokoneeseen SATA-väylän kautta muiden nykyisten kovalevyjen tapaan. Hintaa tällä systeemillä on noin 60 euron verran ja mukaan ei kuulu yhtäkään muistikorttia. Näin ollen vekotin on lähinnä vaihtoehto niille, joilta tuollaisia ylimääräisiä muistikortteja jo löytyy.

Laitteen kanssa suositellaan kaiken lisäksi myös käyttämään saman valmistajan kortteja. Valitettavasti muistikorttien nopeudet eivät myöskään yllä SSD-levyjen tasolle, joten vaikka tässä muutaman euron säästäisikin, niin samalla joutuu uhraamaan osan saatavasta nopeudesta.

Lähde

Edellinen artikkeliNext Level Aerial Filming muuttaa quad-kopterin automaattiseksi kameramieheksi
Seuraava artikkeliPERES auttaa tunnistamaan pilaantuneen ruoan