seilaajakuva

Nyt kun kesä taas alkaa lämmittää erilaisia vesistöjä ja aurinko porottaa päivisin kirkkaana taivaalla, alkaa taas eräs ikäväkin tilasto kasvaa. Tämä on nimittäin hukkuneiden määrä. Mainostoimisto BBDO on nyt toteuttanut interaktiivisen nettisivun varoittamaan hukkumisen helppoudesta etenkin merellä.

Ben Strebelin ja Wanda Digitalin ohjaama ja tuottama lyhytfilmi esittelee pikaisesti skenaarion, jossa kaksi miestä on purjehtimasta merellä ilman pelastusliivejä ja toinen heistä on lisäksi ilmeisemminkin hieman heikompi purjehtija. Videon sisällöstä sen enempää paljastamatta voitanee sanoa, että pätkän katselija joutuu ennen pitkää eräänlaiseen pelastustehtävään, jossa tarkoitus on pysyä pinnalla hiiren rullaa pyörittelemällä.

Tarkoitus on kuvata sitä, kuinka nopeasti pinnalla pysymisestä tulee vaivalloista hätätilanteessa. Videota pääsee testaamaan joko tästä tai lähdelinkistä.

Lähde

Edellinen artikkeliIrlantilaiset tutkijat kehittivät ensimmäisen helpon tavan tuottaa grafeenia
Seuraava artikkeliProject Naptha auttaa valitsemaan tekstiä internetistä löytyvistä kuvista