https://www.youtube.com/watch?v=AjgUoyjKvLE

Internet on mullistanut erilaisen digitaalisen materiaalin levittämisen. Se tekee omien tuotoksien jakamisesta helpompaa ja nopeampaa, mutta ei kuitenkaan välttämättä tuo rahaa tekijöiden kassaan yhtään sen kätevämmin. Nyt Wusk-niminen palvelu pyrkii tekemään omien suosikkotuottajiensa tukemisesta rahallisesti hieman helpompaa.

Palvelu toimii siten, että käyttäjän tarvitsee ainoastaan etsiä haluamansa videon You Tube -osoitteen ja kopioida se Wuskiin. Tämän jälkeen systeemi osaa määritellä videon tuottaneen henkilön tiedot tietokantaan lisättyjen arvojen perusteella. Tämän jälkeen fani voi sitten syöttää haluamansa määrän lähetettäväksi suoraan alkuperäiselle sisällöntuottajalle.

Maksut tapahtuvat luottokortilla ja näkyvät videon tiedoissa välittömästi. Tietysti tekijät saattavat myös tienata muutaman euron mainossopimuksella You Tube:n kanssa, mutta toki tällainen ratkaisu helpottaa suosikkiensa tukemista. Myöhemmin Wuskia on tarkoitus laajentaa myös muihin videopalveluihin.

Lähde

Edellinen artikkeliFingerReader auttaa sokeita lukemaan kirjoja
Seuraava artikkeliIrlantilaiset tutkijat kehittivät ensimmäisen helpon tavan tuottaa grafeenia