kiravan_full

Asuntovaunuja löytyy lukuisia erikokoisia ja mallisia. Jotkut näistä saattavat sisältää valtavat määrät tekniikkaa ja kalusteita aina televisioista täysin kokonaisiin huoneistoihin asti. Nyt Bran Ferren -niminen mies rakensi itselleen ja tyttärelleen eräänlaisen pienikokoisen rekan, josta löytyy lähes käsittämättömät määrät tekniikkaa.

Idea projektille lähti siitä, että Ferrenin aika meni pääasiassa töitä tehdessä ja näin ollen perheen kanssa oleskelu jäi vähemmälle. Näin ollen mies päätti korvata menetetyn ajan rakentamalla valtavan asuntoauton, jolla perhe voisi yhdessä kiertää Amerikkaa tai jopa Eurooppaakin.

Ajoneuvoon on suunniteltu muassa erillinen moottoripyörä lyhyiden matkojen taittamiseen, pari mastoa valaistusta ja HD-kameroita varten, polttava jätehuoltosysteemi, aurinkopaneeleita latausta varten, yli 600 litran bensatankki, jolla matkaa taittuu yli 3000 km verran sekä valtava kasa elektroniikkaa radioista GPS-navigaattoreihin. Tässä mainitut ja muut ominaisuudet löytyvät kätevästi yhdestä kuvasta.

Tällä hetkellä kyseinen vekotin ei vielä ole aivan valmis, mutta omaa jo lähes kaikki edellä kuvatuista ominaisuuksista ja edistyy hyvää vauhtia. Toisaalta taas, kuten alkuperäisen jutunkin kirjoittanut toimittaja pohtii, olisihan projektiin uponneen ajan ja rahan voinut myös käyttää perheen yhteiseen aikaan tämän valtavan laitteen rakentamisen sijaan. Noh, ainakin tämä rekka on aika yksilöllinen menopeli.

Lähde

Edellinen artikkeliUusi systeemi laskee kaloreita pelkästään ruoka-annosten kuvien perusteella
Seuraava artikkeliS.E.L.F.I.E auttaa napsimaan omakuvia