nextband

Nuoret ovat loistava kuluttajaryhmä markkinoijien näkökulmasta, sillä kyseiselle joukolle pystyy myymään helposti aivan uudenlaisia tuotteita ja maksajana toimivat usein vanhemmat. Tällä kertaa näille markkinoille pyrkii Mighty Cast -nimisen startup-yrityksen NEX-ranneke.

Vekotin on eräänlainen kompromissi älykellojen ja perinteisten rannekkeiden väliltä. Se kykenee esimerkiksi esittämään erilaisia ilmoituksia ja huomautuksia tekstiviesteistä. Hilavitkuttimen valttikortti on kuitenkin se, että rannekkeesta löytyviä palasia voi vaihdella ja näin ollen kuka tahansa saattaa koota osista omaan tyyliinsä sopivan laitteen.

Erilaiset rakennusosaset tuovat mukanaan uusia ominaisuuksia. Jotkut paloista esimerkiksi avaavat tasoja tai hahmoja mobiilipeleissä ja toiset lisäävät mahdollisuuden liikkeiden tunnistamiseen. Kaikki osat pystyvät lisäksi jäljittämään, missä ne ovat olleet, joten kaverille voi antaa vaikkapa kaukaisella lomamatkalla mukana olleen palasen.

Ennakkotilaajat saavat laitteen hieman alle 40 eurolla ja mukana tulee yksi mod-palanen, joka pystyy kaikkiin härvelin verkkosivuilla listattuihin ominaisuuksiin. Lisäpalasten kappalehinta tulee olemaan noin 7 euron luokkaa.

Lähde

Edellinen artikkeliBio-robotti toimii ”syömällä” yhteyttäviä kasveja
Seuraava artikkeli30 sekunnissa latautuva akku matkapuhelimeen