https://www.youtube.com/watch?v=Sk0XvqVouig

Lapsia pyritään vuodesta toiseen opettamaan harjaamaan hampaansa kunnolla, mutta toisaalta moni aikuinenkin kokee kaksi kertaa päivässä tapahtuvan hampaiden puhdistamisen rasittavaksi ja tylsäksi puuhaksi. Videopelit ovat sen sijaan etenkin nuorison mieleen ja nyt Grush-niminen hammasharja pyrkii yhdistämään nämä hampaiden kunnossapitoon.

Grush sisältää samankaltaiset liiketunnistimet, joita löytyy esimerkiksi Nintendon Wii-pelikonsolin ohjaimista. Hammasharjan liikkeistä kerättyä dataa voidaan sitten käyttää ohjaamaan esimerkiksi digitaalista hammasharjaa Android- tai iOS-puhelimessa pyörivissä pikkuisissa peleissä. Harjauksesta kerätyt tiedot tallennetaan lisäksi pilvipalvelimelle, josta vanhemmat voivat käydä tarkistamassa, kuinka tehokkaasti se oma lapsi harjaakaan hampaansa.

Liiketunnistimella varustetun hammasharjan kahdella vaihtopäällä saa noin 22 euron hintaan. Mukaan saa kaikki valmiit ja jatkossa julkaistavat pelit laitteelle, joten niistä ei synny myöhempiä lisäkustannuksia.

Lähde

Edellinen artikkelimyIDkey – avaimenperä pitää huolta kaikista salasanoistasi
Seuraava artikkeliAfterguard – heijastusnäytölliset lasit kilpapurjehtijoille