shypping

Etenkin verkossa tavaraa joko huutokauppaavat tai myyvät henkilöt saavat varmasti pakata tuotteitaan aivan kyllikseen. Nyt postitusrumbasta pääsee eroon ainakin Yhdysvalloissa, sillä Shyp-niminen palvelu hoitaa tuotteet myyjän käsistä suoraan asiakkaalle.

Palvelu toimii älypuhelinsovelluksen avulla. Myyjän tarvitsee ainoastaan ottaa kuva lähetettävästä tuotteesta samalla kun hän tekee pyynnön sen noutamisesta. Tämän jälkeen sovellus kertoo arvioidun ajan, jonka kuluttua lähetin pitäisi tulla hakemaan tuotetta. Lähetti ottaa tuotteen itselleen ja liittää siihen tunnuksen jäljittämistä varten. Tässä vaiheessa toimitusta odottava asiakas saa sähköpostiinsa tiedon lähetyksestä yhdessä seurantakoodin kanssa.

Toimitettavat tuotteet kannetaan Shyp:n varastoon, jossa niille keksitään halvin tai nopein mahdollinen kuljetustapa myyjän toiveiden mukaisesti. Shyp hoitaa kaikkien vaadittavien paperien täyttämisen. Koko palvelu kustantaa noin 4 euroa, jonka lisäksi lähettäjän tulee tietty maksaa itse toimituksesta syntyvät kulut. Tällä hetkellä palvelu toimii San Franciscossa ja sen leviämisestä maailmalle ei ole vielä tietoa.

Lähde

Edellinen artikkelipressureNET tarjoaa tarkempia säätietoja käyttäjiensä avulla
Seuraava artikkeli[Konsepti] Philipsin suunnitelma älykkäämmistä toimistovaloista