Ainoastaan muutaman vuoden sisällä kännykät ja internet ovat mullistaneet erilaisen videosisällön leviämisen. Nykyään lähes kuka tahansa voi napata videopätkiä suoraan taskusta löytyvällä härvelillä ja otoksetkin saa siirrettyä näpsäkästi internetin videosivustoille. Ainoa ongelma tässä on se, että näiden videoiden laatu tai sisältö ei sitten välttämättä ole sieltä korkeimmasta päästä. StayblCam antaa kännykkäkameramiehille mahdollisuuden korjata ainakin videoiden heilumisen.

Videokuvaa tasapainottavat tekniikat ovat tuttuja elokuvista. Yleensä filmejä kuvatessa käytetään suuria rakennelmia, jotka pystyvät pitämään järeämmänkin kameran täysin vakaana. Nyt samantyyppinen systeemi on kuitenkin päätetty tuoda myös pienempien kameroiden hyödynnettäväksi. StayblCam väittää toimivansa ilman valjaita, kiskoja tai vastapainoja. Tästä huolimatta hilavitkuttimen avulla kuvattujen otoksien pitäisi olla huomattavasti vakaampia kuin käsivaralla napatut videot.

Vaikka härvelistä ei anneta juuri yhtään teknisiä tietoja, toiminee se kuvien ja videon perusteella varren muodostaman vastapainon avulla. Vaikka yltä löytyvä tuotevideo muistuttaa ostostv:ssä nähtäviä pätkiä ,voisi tällainen härveli olla todella kiinnostava vekotin, mikäli se todella toimii luvatulla tavalla. Tällä hetkellä laitteita ei ole vielä saatavilla, mutta niitä valmistavan firman kotisivuilta voi tilata uutiskirjeen ja saada ilmoituksen, kun näitä sitten tulee myyntiin.

Lähde (Video)

StayblCam Kotisivut

Edellinen artikkeliFireChat luo oman verkon viestittelyyn
Seuraava artikkeliSpark SpI on kämmeneen mahtuva makuupussi