https://www.youtube.com/watch?v=FmHDfTBXEE0

Skeittauspaikkoja löytyy Suomestakin jonkin verran, mutta tänne ei ole ainakaan vielä kyhätty puista skeittiramppia, joka kelluisi vedessä.

Skeittaaja Bob Burnquistia pyydettiin mainostamaan Kalifornian ja nevadan rajalla sijaitsevaa Tahoejärveä. Miehen päähän pompahti sitten idea kelluvasta skeittirampista ja niinpä sellainen päätettiin sitten väsätä tarkoitusta varten. Lautan rakentamiseen kului 300 työtuntia, 1250 ruuvia sekä suuri määrä suunnittelutyötä. Vekottimen piti olla tarpeeksi vakaa, jotta se ei uppoaisi vaikka sen päällä skeittailisi.

Yli 3300 kiloa painava rakennelma pysyy vetten päällä ponttoonien avulla ja siinä voi skeitata aivan kuten normaalissakin rampissa. Tietty veden mukana hitaasti ajelehtiva rakennelma tuo oman lisähaasteensa harrastukseen, mutta samalla voi ainakin vilkuilla upeita maisemia kirkasvetisen järven ympärillä.

Lähde

Edellinen artikkeliAutomaattinen algoritmi ”kirjoitti” ensimmäisenä jutun maanjäristyksestä
Seuraava artikkeliFireChat luo oman verkon viestittelyyn