Käyntikortteja on tarjolla vaikka millä mitalla ja osa näistä on väsätty todella nokkeliksi joko muodoiltaan tai ominaisuuksiltaan. Silti en ole ennen tätä törmännyt käyntikorttiin, jolla voisi naputella vaikkapa Tetristä.

Arduboy-niminen elektroninen käyntikortti sisältää virtanäppäimen lisäksi nuoliohjaimen sekä kaksi painiketta. Näiden avulla voi sitten pelata pelejä pienen mustavalkonäytön kautta. Tällä hetkellä laitteella on testattu Tetristä ja jokin aika sitten uutisiin nousseen Flappy Bird -pelin kloonia. Tämän lisäksi laite osaa myös toistaa yksinkertaisia melodioita ja totta kai näyttää käyntikortteihin kuuluvat tiedot elektronisesti.

Systeemi toimii nimensä mukaisesti Arduinon avulla ja yhdellä paristolla pystyy naputtelemaan pelejä jopa yli 9 tuntia. Kortilla on paksuutta 1,6 mm, joten sen pitäisi mahtua lompakonkin väliin. Tällä hetkellä laitteen sanotaan tulevan pian Kickstarter-palveluun ja kehittäjä kertoo myös, että yhden kortin saisi halvimmillaan hieman päälle 20 eurolla.

Lähde

Edellinen artikkelipCell pyrkii mullistamaan matkapuhelinverkon tukiasemat
Seuraava artikkeli15-vuotias poika 3D-tulosti itselleen sydämen sykkeen kuulevan matkapuhelimen kuoren