Nykymaailmassa alkaa olla jo niin paljon erilaisia virikkeitä, että perinteiset mainokset eivät enää erotu tarpeeksi massasta. Näin ollen mainosyhtiöt joutuvatkin jatkuvasti keksimään uusia tapoja ja tempauksia tuodakseen markkinoimansa tuotteet esille. Ruotsalainen Apotek Hjärtat markkinoi nyt hiustuotteittaan nerokkaalla tavalla.

Metrotunneleihin asennetut mainostaulut sisältävät suuren näyttöpaneelin lisäksi ultraäänisensoreita,  jotka pystyvät havaitsemaan saapuvan junan. Tällaisen kulkuvälineen lähestyessä näytöllä olevan naisen tukka sitten alkaa lepattaa ikään kuin tuulen tahdittamana. Liikkuvaa kuvaa sisältävä teos ainakin kerää yleisön huomioita enemmän kuin pelkkä paikallaan pysyvä mainos. Tällaiset systeemit tuovat myös samalla mieleen tulevaisuuteen sijoittuvista elokuvista ja peleistä tutut interaktiiviset mainostaulut, jotka joskus vaikuttivat niinkin kaukaisilta ajatuksilta.

Lähde

Edellinen artikkeliGoogle lisäsi jääkarhuja Street View -näkymään
Seuraava artikkeliHAV304 – ilmalaivojen uusi tuleminen?