Tekstiviesteistä on aikojen saatossa tullut suuri hitti niin naisten kuin miestenkin keskuudessa. Nykyään joku voi jopa ajatella, että se tärkeä toinen ihminen ei enää välitä hänestä, jos saapuvien tekstiviestien määrä tippuu liialti. Kaikilla ei taas ole aikaa lähetellä viestejä edes päivittäin. BroApp on kehitetty pitämään tyttöystävät tyytyväisinä, vaan miksipä sitä ei voisi käyttää kuka tahansa.

Sovellus toimii siten, että sille määritellään vastaanottajan puhelinnumero, haluttu viestittelyaika, tekstien sisältö sekä viikonpäivät. Lisäksi softan voi asettaa tunnistamaan WLAN-verkkoja, joiden läheisyydessä ei halua systeemin tekevän työtään. Näin ollen sovellus osaa kytkeytyä pois päältä esimerkiksi kotona tai tyttöystävän luona. BroApp osaa myös tarkkailla keskusteluhistoriaa ja pidättäytyy lähettämästä viestejä, mikäli äsköttäin on juuri vaihdettu muutama sana kohdehenkilön kanssa.

Softa on saatavilla Android-puhelimille 1,49 euron hintaan. Toisaalta ehkä olisi vain helpompaa sopia erilaisista viestittelykäytännöistä kuin vaivata aikaansa tällaisen ohjelman asenteluun.

Lähde

Edellinen artikkeliVuonna 2029 robotit ovat vihdoin ihmisiä viisaampia?
Seuraava artikkeliSPARCS – kranaattien avulla laukaistavia kameroita