http://www.youtube.com/watch?v=omJQklAcpUM

Itse olen niitä ihmisiä, jotka eivät voi sitää tupakan savua. Toisille päivittäinen polttaminen voi taas olla lähes pakollista. Näitä vastakohtia varten onkin kehitetty sähkötupakka, joka pyrkii tarjoamaan kummallekin ihmisryhmälle tavan elää symbioosissa keskenään. Nyt on sitten vielä keksitty yhdistää mikrofoni tällaiseen elektroniikkalaitteeseen.

Keksinnön tarkoitus on ilmeisesti se, että polttamisen aikaan voi soittaa myös pari puhelua. Datasiirto kännykän kanssa hoituu nimen mukaisesti Bluetoothin avulla ja härvelin kautta onnistuu myös musiikin toistaminen. Laitteen akut voi ladata vaikka tietokoneesta löytyvän USB-portin kautta. Muuten vekotin toimii samoin kuin normaali sähkötupakka. Hintaa yhdellä pötköllä on noin 85 euron verran. En sitten osaa sanoa, pitäisikö miettiä muita vaihtoehtoja, jos edes puhelun ajaksi ei pysty lopettamaan polttelua.

Lähde

Edellinen artikkeliÄäntä nopeampi lentokone vaihtaa ikkunat valtaviin näyttöihin
Seuraava artikkeliElävän solun sisälle laskettuja nanomoottoreita pystyttiin ohjaamaan ultraäänillä