Vaikka nyt ollaan jo hyvin 2000-luvun puolella, ovat valokatkaisimet säilyttäneet muotonsa ja toimintaperiaatteensa jo pitkään. Monenlaisia yrittäjiä on markkinoilla kuitenkin nähty ja nyt vuoronsa saa bRight Switch, joka juuri kasasi indiegogo.com:ssa keräämänsä rahoituksen.

Valojen pois ja päälle kytkemisen lisäksi tällä kosketusnäyttökatkaisimella voi myös säätää lamppujen himmeyttä. Valaisimet voi lisäksi ohjelmoida kytkeytymään päälle liikkeen tai kellonajan perusteella. Ominaisuudet eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään valojen ohjaamiseen, sillä katkaisimella voi myös toistaa musiikkia internetistä, soittaa Skype-puheluita, tarkkailla toisista samanlaisista laitteista löytyvien kameroiden kuvaa tai soittaa huoneiden välillä.

Koska tekniikkaa on pakattu näinkin paljon yhteen katkaisimeen, on tuotteen kappalehintakin postituksineen saatu noin 70 euron tasolle ja Bluetoothilla varustetusta versiosta saa pulittaa muutaman kympin lisää. Vaikka usemman katkaisimen ostamalla säästää jokusen euron, saattaa kallis hinta osakseen rajoittaa tällaisiin härveleihin siirtymistä.

Lähde

Edellinen artikkeliCHT – pikkuruinen mikropiiri pystyy hakkeroimaan autoja
Seuraava artikkeliFish on Wheels – pyörillä kulkevan akvaarion uusi tuleminen