googlebuild

Ympäri maapalloa on nähty mitä ihmeellisempiä rakennelmia LEGO-palikoista. Nyt on mahdollista tuoda kaikki omatkin viritelmät kautta aikojen kaikkien nähtäville Chrome-selaimen ja Google Maps -palvelun avulla.

Systeemi toimii siten, että käyttäjä kirjautuu palveluun Google-tilillään ja etsii sen jälkeen mieleisensä käyttämättömän alueen Google Mapsin käyttöliittymän avulla. Lopulta zoomataan tarpeeksi lähelle ja rakentamisen voi aloittaa. Käytettävinä on 10 väriä, 14 erilaista peruspalikkaa sekä 7 erikoispalasta. Kerrallaan voi rakentaa 32 X 32 palikan ruudukkoon ja tallentamisen jälkeen luomuksiaan ei enää pääse muuttelemaan. Rakennelmia ei voi myöskään itse tuhota niiden tallentamisen jälkeen ja se kannattaa pitää mielessä erilaisia kuvioita väsätessä.

Vaikkakin systeemi linkkiä myöten mainostaa Chromea, toimii se myös uusilla vastaavilla selaimilla. Hauska viritelmä, mutta muokkausominaisuuksien puuttuminen syö hieman rakentamisen iloa. Alueet viedään periaatteella ”nopeat syövät hitaat”, joten omat luomukset kannattanee väsätä haluamilleen paikoille vielä kun ehtii!

Lähde

Tästä rakentelemaan

Edellinen artikkeliBAT – ilmassa leijuva tietokonehiiri
Seuraava artikkeliViikon hämmentävin: Oma vauva ulos 3D-tulosteena