babyprint

Välillä joidenkin palveluiden tai tuotteiden ajatus on varmasti pohjimmiltaan hyvä, mutta silti niihin törmätessään ei ole varma pitäisikö tällaisia olla olemassa ensinnäkään. 3D Babies -niminen firma työstää nimensä mukaisesti 3D-tulosteita vielä syntymättömistä vauvoista.

Ajatus on se, että vauvansa pääsee näkemään ennen sen synnyttämistä. Malli luodaan 3D/4D ultraäänikuvien perusteella ja tulostetaan uusimmilla 3D-tulostimilla. Parhaita tuloksia saa kuulemma, jos kuvat ottaa raskausviikkojen 24 ja 32 välillä. Mallin voi tilata kolmessa eri koossa, joista pienin on korkeudeltaan ~5cm, keskikokoinen ~10cm ja suurin ~20cm. Hinnat ovat vastaavasti ~150 euroa, ~300 euroa ja ~600 euroa.

Tuotoksen voi myös tehdä jo syntyneen vauvan kuvasta. Itse en vain jotenkin käsitä, miksi kukaan haluaisi tällaisen patsaan vaikkapa takan reunalle?

Lähde

Edellinen artikkeliLEGO-palikoita internetselaimessa
Seuraava artikkeliMark One – maailman ensimmäinen hiilikuitua käyttävä 3D-tulostin