http://www.youtube.com/watch?v=B8Wd831gUt4

Japanista on ennenkin noussut maailmalle kaikenlaisia mitä ihmeellisimpiä vekottimia. Nyt kyseisestä maasta kotoisin oleva alusvaatevalmistaja Ravijou esitteli rintaliivit, jotka aukeavat ainoastaan rakkauden avustamana.

Liiveissä on sensori, joka pystyy tarkkailemaan muun muassa sydämen sykettä. Tiedot välitetään jatkuvasti Bluetoothin avulla älypuhelimeen, jossa oleva sovellus kykenee algoritmiensa avulla laskemaan, milloin kyse on rakkaudesta. Tällaisissa tilanteissa sovellus osaa sitten avata rintaliivit langattomasti.

Ravijoun mukaan mikä tahansa muu sydämen sykettä kiihdyttävä toiminta ei vahingossa avaa liivejä. Saatavuudesta ja hinnasta ei ole vielä mitään tietoa, mutta matkapuhelinsovellus tulee ainakin iOS-käyttöjärjestelmillä varustetuille luureille. Vaikea sanoa kuinka käytännöllinen tällainen systeemi sitten on, mutta se on ainakin selvää, että Japani ei lakkaa hämmästyttämästä ideoillaan.

Lähde

Edellinen artikkeliAutomaattiset bensapumput pian todellisuutta?
Seuraava artikkeliMarkkinoidun ja todellisen tallennustilan ero matkapuhelimissa