Nykyisin, kun lähes kaikilta alkaa löytyä taskusta videokuvaamiseen kykenevä matkapuhelin, niin erilaisia nauhotteita syntyy hurjaa tahtia. Lisäksi näiden omien tuotosten jakamisen ollessa todella helppoa, niin ilmestyy myös internettiin laadultaan suurestikin toisistaan poikkeavia videoita.

Yksi monen ihmisen mielestä ärsyttävimmistä mobiilikuvaamisen piirteistä on ”pystysuorat videot” (eng. vertical videos), jotka eivät taas sovellu niin hyvin sivuttaissuunnassa leveisiin näyttöihin. Horizon pyrkii poistamaan tämän ongelman.

iPhone 4S:lle ja sitä uudemmille Applen puhelimille saatava sovellus kuvaa videoita aina horisontaalisesti riippumatta puhelimen asennosta. Jos puhelimen kääntää pystyyn, niin kuva ainoastaan rajautuu tarvittavan määrän verran. Muutokset tehdään reaaliaikaisesti, eli puhelinta voi pyöritellä myös kuvauksen aikana ja sovellus pitää huolen videon säilymisestä horisontaalisena. Sovellus on saatavilla tuetuille laitteille Applen App Storesta noin 70 sentin hintaan.

Lähde

Edellinen artikkeliVFit pyrkii skannaamaan ihmiskehon millimetrien tarkkuudella
Seuraava artikkeliShapeShifter suojaa verkkosivustoja hyökkäyksiltä