Etenkin amerikkalaisiin koteihin kuuluu ainakin elokuvien ja sarjojen mukaan sohva ja aseet. Nopeasti matkaavat luodit eivät kuitenkaan ole kovinkaan terveellisiä ihmiselle, joten pieni suoja ei liene pahitteeksi mahdollisten yhteenottojen aikana. Kotona kilven ammuksille tarjoaa tietysti sohva.

CouchBunker on sohva, joka on saatavilla kolmessa eri mallissa kahdella päällystevaihtoehdolla. Tämän huonekalun tärkeimmät ominaisuudet kuitenkin löytyvät päällysteiden takaa. Ensinnäkin istuinosan alla on lähes 2 metriä pitkä ja ~75 cm leveä asekaappi. Yhdessä tämän kanssa sohvalle tulee painoa jo yli 400 kg. Lisäksi mukaan voi lisäksi valita luodinkestävät pehmusteet, jotka pysäyttävät jopa 44. Magnumilla ammutun luodin lähietäisyydeltä.

Sohvaosan hinta asekaappeineen alkaa noin 5900 eurosta ja kustannukset nousevat päällyste- ja mallivalintojen perusteella. Luodinkestävät pehmikkeet taas kustantavat ~370 euroa kappaleelta.

Lähde

Edellinen artikkeliOrigami – kierrätettävä mustavalkotulostin
Seuraava artikkeliAutomaattisia soittolistoja Spotifyyn elintoimintojen perusteella?