Ilmapallot ovat vakiovaruste erilaisten juhlien koristelussa. Valitettavasti värikkäiden pallojen merkitys laskee sen myötä, mitä pimeämpi juhlintaympäristö on. Illoom balloons on setti ilmapalloja, jotka loistavat pimeässä.

Pallojen hohto saadaan aikaan niiden sisältä löytyvillä pienillä LED-lampuilla. Ilmapalloa täytettäessä vain vetäistään pieni paperiliuska pois, jonka jälkeen LED-valo palaa pallon sisällä tuotekuvauksen mukaan jopa 15 tuntia. Jotkut käyttäjäarviot kertovat tiettyjen pallojen hehkuneen vielä huomattavasti 15 tuntia pidempään. Yksi paketti sisältää 15 ilmapalloa erilaisissa väreissä ja kustantaa 12,09 euroa.

Kyseiset pallot olisivat varmasti mahtavan näköisiä myös öisellä taivaalla, mutta mitä mahtaa esimerkiksi lentoliikenne tuumata tällaisista? Vastaavanlaisia palloja voisi toki helposti väsätä itsekin ja varsinaisesti otinkin tämän tuotteen tänne ihan vain idean perusteella.

Lähde

Edellinen artikkeliTietokoneohjelmat opettelevat kävelemään
Seuraava artikkeliPiPad – Itse tehty tabletti Raspberry Pi:n vauhdittamana