cuisipro

Itse en omista kovinkaan montaa design-vaasia tai vastaavanlaisia kukkakippoja. Toisilta tällaisia astioita löytyy useampikin kappale ja niiden puhtaana pitäminen ei välttämättä ole aina helpoin tehtävä. Cuisipro Magnetic Spot Scrubber auttaa puhdistamaan erikoisen muotoiset koriste-esineet myös sisältä päin.

Pikkuinen puhdistinlaite perustuu magneetteihin. Systeemi koostuu kahdesta osasta, joista toinen pudotetaan puhdistettavan esineen sisälle ja toisella sitten ohjataan pesuriosaa magneettisesti esineen läpi. Sinänsä idea on melko yksinkertainen, mutta hoitaa samalla sen, mihin muut puhdistusvälineet eivät pysty.

Lasipintaa koskettavat osat ovat kumia, eivätkä valmistajan mukaan vaurioita puhdistettavia kohteita. Yksi härveli maksaa noin 7 euroa, joskin tällä hetkellä näitä ei ole ainakaan lähteen kautta saatavilla.

Lähde

Edellinen artikkeliThanko Piano Gloves tuo pianon käsiin
Seuraava artikkeliNameTag etsii kasvojen perusteella sosiaalisen median profiilit