Bitcoineista on nykyisin paljonkin puhetta niin uutisissa kuin sosiaalisessakin mediassa. Kysehän on siis valuutasta, jolla ei ole mitään fyysistä muotoa. Tällaisia ”kolikkoja” voi sitten kuka tahansa joko ostaa normaalilla rahalla tai sitten ”louhia” tietokoneen avulla. Jälkimmäiseen toimintaan on myös kehitetty pelkästään siihen erikoistuneita laitteita. Nyt esittelyssä yksi pienikokoisimmista tällaisista luohijoista, jonka saa kiinni Windows, Mac ja Linux -tietokoneiden USB-liitäntään.

Pikkuruisen laitteen tietokoneeseen kytkemisen jälkeen tulee isäntäkoneelle vielä ladata jokin louhintaohjelmisto. Vaikka tällainen pieni härveli ei tietenkään vedä vertoja useampia tuhansia maksaville louhintavekottimille, niin ei se myöskään kuluta virtaa noin 500 mA enempää. Laite kykenee 336 Mh/s laskentanopeuteen, jolla ei varsinaisesti rikastu, mutta tienaa parhaimmillaan muutaman euron kuussa. Varsinaisesti tällainen pieni hilavitkutin onkin tarkoitettu tutustuttamaan innokkaat ihmiset Bitcoinien luohintaan.

Asic Block Eruptor on pian myös saatavilla Superkauppa.fi:stä 99 euron hintaan!

Lähde (Superkauppa.fi)

Superkauppa.fi on osa samaa mediakonsernia Hilavitkutin.com-blogin kanssa.

Edellinen artikkeliThe Runner’s Speaker Vest – Juoksuliivit, jotka säilyttävät tietoisuuden ympäristöstä
Seuraava artikkeliSense Mother valvoo elämääsi