speakervest

Kuulo on todella tärkeä aisti myös ihmiselle. Tämän avulla pystyy ennakoimaan monia tilanteita ja välttämään onnettomuuksia. Edellä mainitut ominaisuudet ovat erittäin tervetulleita esimerkiksi juoksulenkille. Valitettavasti, etenkin yksin juostessa, tekee kuitenkin mieli usein kuunnella musiikkia ympäristön äänien sijaan. The Runner’s Speaker Vest mahdollistaa musiikin kuuntelun, mutta samalla pitää juoksijan myös tietoisena muista äänistä.

Vaatekappale perustuu siihen, että sen pienet kaiuttimet on sijoitettu olkapäistä löytyviin taskuihin. Näin esimerkiksi älypuhelimen kautta toistettu musiikki projektoituu korviin niiden alapuolelta ja juoksija pystyy kuulemaan muista suunnista tulevat äänet paremmin kuin napit korvissa.

Kaiuttimet kytketään äänilähteeseen perinteisellä 3,5 mm liittimellä. Liivi itsessään on valmistettu nailonista ja kaiuttimet saa irti pesua varten. Hintaa tuotteella on ~50 euron verran. Toki tällaisen kanssa tulee ainakin hieman esiteltyä omaa musiikkimakua myös muille.

Lähde

Edellinen artikkeliViikon hauska: Tiukan budjetin kotiteattereita
Seuraava artikkeliAsic Block Eruptor – pikkuinen bittirahan louhija