wahoo

Polkupyöräilyä voi harrastaa ihan huvin vuoksi tai sitten kilpailutasolla. Etenkin jälkimmäisessä poljentatahti voi olla erittäin tärkeä tekijä. Wahoo Fitness -niminen firma julkisti pienikokoisen kierroslukumittarin, jonka saa kiinni polkusimen vierelle.

RPM Cadence Sensor painaa ainoastaan 7 grammaa ja sen saa pyöräänsä kiinni ilman minkäänlaisia magneetteja. Näin ollen sen ei pitäisi vaikuttaa huipputuloksia tavoittelevien polkijoidenkaan menoon. Härveli toimii kaikkien ”suosituimpien” polkupyöräsovellusten kanssa. Datasiirto mobiililaitteeseen tapahtuu Bluetooth 4.0 -tekniikalla ja matkapuhelimesta tai tabletista tulee löytyä jokin uudemmista iOS-käyttöjärjestelmistä.

Härveli saa virtaa toimintaansa yhdestä nappiparistosta ja pystyy tuottamaan dataa tämän avulla jopa kaksi vuotta ilman yhtäkään latausta. Sensori yksinään kustantaa noin 40 euroa ja RFLKT-pyöräilytietokoneen kanssa bundlattuna noin 110 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliSmartCharge – lamppu, joka palaa jonkin aikaa myös sähkökatkon aikana
Seuraava artikkeliSpoiler Alert Freezcube varoittaa sulavista pakasteista