Ihmiset ovat alkujaan tallanneet maapalloa, kunnes keksivät valloittaa ilman erilaisilla lentohärveleillä. Nykyään ilmassa leijuu jos jonkinlaista ihmisen aikaan saamaa rakennelmaa. Silti täytynee muistaa, että monet lentovekottimet ottavat kuitenkin mallia luonnon luomista olennoista. Tällä kertaa linnut päättivät näyttää, kuka ilmassa todella hallitsee.

Tämä quad-kopteri ilmeisesti häiritsi jollain tavalla alueella lennellyitä lintuja, jotka sitten päättivät nokkia sen alas. Joukko lintuja liittäytyi yhteen ja ne syöksähtelivät DJI Phantom-merkkistä quad-kopteria kohti kunnes ilmeisesti onnistuivat irroittamaan jonkun virtajohdoista. Näin ollen kopteri sitten putosi korkeahkolta ja koki pieniä vaurioita maahan iskeytyessään.

Vaikkakin tässä tapauksessa kuitenkin vältyttiin ihmisvahingoilta ja linnutkin näyttivät selviytyneen kolhuitta, niin automaattisesti lentelevän härvelin kanssa voisi syntyä suurempia tapaturmia. Tulevaisuuden kuljetushärveleitä sun muita vekottimia suunniteltaessa ei siis pidä unohtaa ilmojen vakituisia asukkaita!

Lähde

Edellinen artikkeliMaailman ensimmäinen 3D-tulostettu elin julki mahdollisesti ensi vuonna
Seuraava artikkeliLightpack lisää kuvan mukana muuttuvia valoja näytön ympärille