http://www.youtube.com/watch?v=2VOWhhrQfZw

Kahvi on kovassa kulutuksessa niin Suomessa kuin Japanissakin. Jälkimäisessä maassa asustavat saavat kahvinsa halutessaan suoraan tölkitettynä juoma-automaatista. Nyt tämän tumman nautintoaineen myyntiä pyritään edistämään lisää naisten avulla.

Coca-Cola Company vastaa suuresta osasta japanilaisista automaateista löytyvistä tölkkikahveista. Kyseinen pulju on päättänyt tehostaa juomien menekkiä älypuhelinsovelluksen avulla. Homma toimii niin, että kahvin ystävä lataa matkapuhelimeensa tämän ilmaisen applikaation, joka sitten esittää olevansa nainen. Tämä naisystävä juttelee mukavia työpäivän lomassa ja ehdottaa aina välillä pientä kahvihetkeä.

Softa löytyy niin iPhone kuin Android -järjestelmillekin. Valittavina on kuusi erilaista virtuaalista kahvikumppania, joista pitäisi löytyä joku jokaiseen makuun. Mainosten välittämisen lisäksi sovelluksen virtuaaliystävä voi myös suositella sateenvarjon mukaan ottamista GPS- ja säädatan perusteella. Kaikkea tuolla maapallon toisella puolella keksitäänkin.

Lähde

Edellinen artikkeliSuurennuslasi-lasit
Seuraava artikkeliCorvette hyödyntää älymateriaalia uudessa autossaan