Tämä härveli juontaa juurensa jo vuodelta 2012 ja kohta pärähtää käyntiin jo vuosi 2014. Itse en ole kuitenkaan tähän törmännyt ja eipä sitä täältäkään löydy. Kaikille vastaavanlaisille ihmisille tällainen hitsausmaski on varmasti näkemisen arvoinen!

High Dynamic Range (HDR) -hitsausmaski auttaa hitsaajaa tuottamaan parempia saumoja parantamalla tämän näkymää. Lisäksi laitteeseen voi yhdistää lisätyn todellisuuden ominaisuuksia. Näin maskin käyttäjä voi nähdä esimerkiksi kaaren pituuden suoraan silmiensä edessä sekä optimaalisen paikan hitsauspillin kärjelle.

Maski kykenee myös näyttämään reaaliaikaista sisältöä stereoskooppisena 3D:nä. Tulokset voi esittää joko hitsaajalle itselleen HUD-systeemin avulla tai sitten vaikkapa kouluttajalle erillisellä näytöllä. HDRchitecture-nimellä tunnettua tekniikkaa voisi hyödyntää myös muissa sovelluksissa hitsauskäytön lisäksi. Arkipäivän tilanteissa se tummentaa turhan kirkkaita kohteita ja esimerkiksi helpottaa sivupeileihin katsomista.

Systeemin nykyisestä tilasta ei ole paljoa tietoa, vaikkakin kiinnostaisi tietää, mitä sille kuuluu.

Lähde

Edellinen artikkeliHoly Smoke – tuhkat ilmoille aseen piipusta
Seuraava artikkeliThe Cubli on kuutio, joka pysyy lähes mahdottomissa asennoissa