Holy Smoke – tuhkat ilmoille aseen piipusta

holysmoke

Joulua voidaan pitää hieman jopa hulluna aikana. Myös osakseen tämän vuoksi esittelen vaihteeksi kummallisempiakin virityksiä. Juuri vähän aikaa sitten kirjoitin haulikon ammuksista, joiden avulla saattoi kylvää kukkasia maaperäänsä. Holy Smoke sen sijaan tarjoaa mahdollisuuden ampua tuhkatun läheisen jäännökset ilmaan tai kohti saaliseläintä.

Firma tarjoaa omien sanojensa mukaan mahdollisuuden ottaa se tuttu metsästyskumppani vielä yhdelle viimeiselle retkelle mukaan. Tämän aikana jäännökset sitten pamautetaan saaliiseen tai vain ilmoille. Näin ollen Holy Smoke siis tarjoaa huomattavasti esimerkiksi hautapaikkaa halvemman tavan jäännösten kunnioitettavaan hävittämiseen.

Yritys tarjoaa ainoastaan valmiina olevien tuhkien muuttamista ammuksiksi. Tuhkaaminen itse täytyy siis suorittaa muualla ennakkoon. Tuhka-ammusten kerrotaan olevan myös turvallisia aseiden kuntoa ajatellen ja piippuakaan ei kuulemma joudu puhdistamaan sen enempää kuin normaalisti.

Jokainen ammussetti suunnitellaan persoonalliseksi, joten hintakin määräytyy lopulta tämän mukaan. Kustannukset kuitenkin alkavat noin 700 eurosta. Aivan kaikille tällainen tuhkaus ei välttämättä sovi, mutta idea voi saada innostusta ainakin metsästyspiireissä.

Lähde