Lähes kokonaan LEGO-palikoista koottu auto, joka käy ilmalla!

LEGO-palikoista voi koota mitä ihmeellisempiä rakennelmia, jos ei seuraa pelkkiä paketin mukana tulevia ohjeita. Onpa näistä osasista rakennettu muun muassa muutama talokin. Steve Sammartino sekä Raul Oaida rakensivat näistä osasista sen sijaan auton, joka kulkee kaiken huipuksi pelkällä ilmalla!

Miesten kyhäämä kulkupeli lähti hieman vitsillä ilmoille heitetystä ideasta, mutta päätyi lopulta tuotantoon asti. Miehet keräsivät joukkorauhoituksen avulla kasaan pienen pääoman ja ostivat rahoilla muun muassa 500000 LEGO-palikkaa sekä 256 mäntää.

Lopullinen ajoneuvo on tehty moottorista penkkeihin asti lähes pelkistä palikoista lukuunottamatta muutamia osia, kuten muutamaa mittaria ja renkaita. Pelkkiin LEGO:ihin kului kuulemma lähes noin 40000 euroa.

Auto rakennettiin Romaniassa ja lähetettiin sitten rahtina Melbourneen. Valitettettavasti laite koki kolhuja kuljetuksen aikana ja osa palasista jopa taipui lämpötilaerojen johdosta. Härveli saatiin kuitenkin vaikeuksien jälkeen uudelleen kokoon ja sillä voi kuulemma huristella jopa ~30 km/h nopeudella.

Lähde