Amerikka on muun muassa tunnettu aseista ja melko avoimista laeista näiden suhteen. Indeogogo.com:ssa on nyt menossa rahoitusprojekti, jossa kerätään varallisuutta haulikolla ammuttaville siemensäiliöille.

Hylsyt sopivat 12-kaliiperiselle haulikolle ja niiden sisältämä haulit on korvattu erilaisten kukkien siemenillä. Haulikolla voi sitten kylvää muun muassa auringonkukkia, päivänkakkaroita, lupiineja tai pioneja pelkästään maahan ampumalla.

Projektin ideana on muuttaa haulien tarkoitus elämiä riistävistä elämää tuoviksi. 4 haulia maksaa noin hieman alle 40 euroa, joskin näiden saaminen tänne Suomeen voi osoittautua hankalaksi.

Vaikka tällä tavalla on melko helppo kylvää kasveja vaikka missä, niin kaupungissa paukuttelu voi osoittautua huonoksi ideaksi. Silti hauska esimerkki siitä, miten aseet voidaan yhdistää jopa kukkasiin.

Lähde

Edellinen artikkeliEarth wind map kertoo mistä päin tuulee
Seuraava artikkeliLähes kokonaan LEGO-palikoista koottu auto, joka käy ilmalla!