https://www.youtube.com/watch?v=LuMv29nKo2k

Vaikka Googlen aikoinaan julkistamia Glass-nimisiä älylaseja ei ole vielä saatu edes kunnolla ulos, niin on näille ilmestynyt jo useampikin kilpailija. Meta on seuraava yrittäjä alalla ja näiden lasien toimituksetkin pitäisi alkaa jo ensi vuoden kesäkuussa!

Hulppeasti mainostetut lasit väittävät tarjoavansa täydellisen holografisen käyttöliittymän suoraan kuin sci-fi-elokuvista. Silmikkoon on myös asetettu melko korkeat speksit. Kummankin silmän eteen levittäytyvän näytön sanotaan tarjoavan 15 kertaa Googlen laitetta suurempi näyttöala. Tämän lisäksi mukana on muun muassa 9-akselinen liikkeentunnistin, WiFi, Bluetooth, Intelin i5 -prosessori, 4 GB RAM-muistia, 128 GB SSD-kovalevy sekä 3D surround -äänijärjestelmä.

Kaikkien laitteiden, aina matkapuhelimesta tietokoneeseen, peilaaminen härvelin hologramminäytölle pitäisi onnistua. Mukaan kyhätään sovelluskauppa, josta tulee löytymään yli 500 lisätyn todellisuuden ohjelmistoa. Painoa silmikolla on noin 180 grammaa ja hintaa ennakkotilattaessa huimat ~2200 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliMountain Bar Mittens – lapaset suoraan polkupyörän tankoon
Seuraava artikkeliEarth wind map kertoo mistä päin tuulee