Hehkulamput alkavat jo pikkuhiljaa jäädä yhä erillaisempien LED-lamppujen varjoon. Nyt on kehitetty uusi LED-lamppu, joka pystyy valaisemisen lisäksi toistamaan musiikkia.

AwoX on tunnettu härveleistä, joilla voi soittaa, jakaa ja kontrolloida mediasisältöä erilaisten laitteiden välillä. Tällä kertaa firma kehitti sitten LED-lampun, josta löytyy integroitu Bluetooth-kaiutin. Musiikkia voi toistaa esimerkiksi älypuhelimesta tai tabletista ja äänenvoimakkuutta voi kontrolloida mukana tulevalla IR-kaukosäätimellä, jolla onnistuu myös valon kytkeminen pois tai päälle.

LED-lampun teho on 8 W ja kaiuttimen 10 W. Laite tulee kuluttajien saataville tammikuussa ja hinnaksi on asetettu noin 72 euroa. Varmaankaan mitään aivan täydellistä äänentoistoa ei tuollaiselta pieneltä kaiuttimelta voi odottaa, mutta tämä on silti mielestäni nerokas vekotin, vaikkakin se on toki hieman kallis.

Lähde

Edellinen artikkeliSelf Charge Auto Jumper tarjoaa valmiiksi ladattua apuvirtaa autoon
Seuraava artikkeliMountain Bar Mittens – lapaset suoraan polkupyörän tankoon