Välillä yksinkertaisimmat keksinnöt voivat olla niitä parhaita. Jos taskuissasi kulkee avaimien lisäksi jotain arvokasta ja naarmuuntuvaa, niin on Key Keeper lähes pakko-ostos.

Silikonista valmistettu palanen asetetaan avaimen ympärille ja se estää näitä teräviä esineitä raapimasta uutta kuviointia muihin tavaroihin. Härveli sujahtaa muotoilunsa ansiosta automaattisesti pois edestä avainta jo lukkoon työnnettäessä. Läpinäkyvä ulkokuori varmistaa, että käyttäjä löytää tarvitsemansa avaimen nopeasti.

Key Keepereitä saa kolmen kappaleen paketissa muutamassa eri värissä. Yksi setti kustantaa noin 17 euroa. Tietty avaimia voi tosin aina pitää siinä toisessakin taskussa, mutta täytyy myöntää, että olen ainakin itse joskus vahingossa sujauttanut jotain naarmuuntuvaa samaan taskuun niiden kanssa.

Lähde

Edellinen artikkeli[Konsepti] Polkupyörä, joka puhdistaa ilmaa saasteista
Seuraava artikkeli[Konsepti] dataSTICKIES – ohutta tallennusta