Olen esitellyt jo pari erilaista kynää, joilla voi piirtää omat virtapiirinsä. Nyt joukkoon pyrkii uusi tulokas, joka perustuu tarroihin.

Tällaiset nopeasti ja yksinkertaisesti askarreltavat piirilevyt ovat selvästi nyt pinnalla. Nämä tarrat eroavat kilpailijoistaan edukseen siinä, että esimerkiksi valokomponentit ainakin pysyvät paikallaan ilman kummempia magneettivirityksiä. Toisaalta taas itse piirien tekeminen voi olla haastavampaa etenkin kaarteiden osalta.

Komponentteja löytyy aina LED-valoista itse ohjelmoitaviin mikropiireihin asti. Valitettavasti tällaiset tarrat tuskin kestävät kovin montaa uudelleenkäyttökertaa. Näissä on kuitenkin ideaa esimerkiksi korttien materiaaliksi. Tällaiset läpyskät voisivat myös sopia paremmin lasten käyttöön, sillä tarroilla töhriminen on hieman vaikeampaa kuin kynillä. Halvin aloitussetti irtoaa noin 18 eurolla ja kallein sarja kustantaa hulppeasti jopa yli 5000 euroa.
Lähde

Edellinen artikkeliKamera, joka pystyy nappaamaan 3D-otoksia lähes pimeässä
Seuraava artikkeliAutojen pysäyttämistä radioaalloilla