Puku on kieltämättä melko tyylikäs asuste. Se on totuttu näkemään niin presidenttien kuin gangstereidenkin päällä. Ikävä kyllä tästä vaatekappaleesta ei ole aiemmin ollut kovasti vastusta luodeille. Vaan ei huolta, Garrison Bespoke on nyt kehittänyt pistoolin luoteja kestävän puvuntakin.

Suunnittelun lähtökohtana oli kehittää putiikin asiakkaille asuste, jonka käyttäjät voivat turvallisesti vierailla hieman vaarallisimmillakin seuduilla. Lisäksi tämän vaatekappaleen tuli olla tyylikäs ja kevyt, jotta pukumiesten ei tarvitsisi sopia tapaamisia kömpelöissä luotiliiveissä.

Garrison Bespoke toimi yhdessä Yhdysvaltojen erikoisjoukkojen tavarantoimittajien kanssa luodakseen tämän puvuntakin. Se hyödyntää samanlaisia hiilikuidusta valmistettuja nanoputkiloita, joita muun muassa Irakissa toimineet sotilaat käyttivät asuissaan. Lopputulos on kuitenkin paljon laihempi kuin normaalit luotiliivit. Hiilikuidun avulla takista on saatu myös 50% kevyempi kuin esimerkiksi Kevlaria käytettäessä. Tällainen puku tosin myös maksaa noin 15000 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliRover – Robotti karjapaimenena
Seuraava artikkeliPorkfolio – älykäs säästöpossu