DE1

Näin pyhäinpäivän viikonloppuna oli DigiExpo-messutapahtuma tutusti Helsingin Messukeskuksessa. Mitä messuilta löytyi tällä kertaa? Hilavitkutin.com koitti löytää uusia härveleitä lauantaisen väenpaljouden keskeltä.

Samaan aikaan samassa paikassa järjestetään myös muun muassa Skiexpo sekä HifiExpo. Mielestäni talviurheiluun perustuvat messut nappaavat vuosittain suurimman osan tarjolla olevista tiloista, kuten myös tällä kertaa. Digipuolen tarjonnasta löytyi perinteisiä PS3- sekä Xbox 360-telineitä, joilla messuväki saattoi vääntää kaikenlaista aina jääkiekosta tappelupeleihin. Ikäväkseni kaikki uusi ja kummallinen oli harvemmassa. Tosin mitään suuria julkaisuja ei taidakkaan olla aivan kulman takana?

DE3

Microsoft oli vetäissyt oikeista naruista ja DigiExpossa olikin esillä firman seuraava lippulaivamalli konsolien suhteen eli tietty XBox One. Jonot olivat laitteen uutuutta ajatellen ymmärrettävät. Pelattavissa oli tietty muun muassa Forza Motorsports 5. Myöskin Skiexpon puolelta löytyi mielekseni digitaalista teknologiaa, josta silmiini hyppäsi etenkin Påminnen Ski or Die Challenge. Onhan tällaisille messuille toki vaikea keksiä uutta tavaraa joka vuosi, mutta mielestäni etenkin digipuoli kaipaisi pienoista piristystä.

DE2

Toimittaja kävi katsastamassa väkeä pullollaan olevan messualueen lauantaina. Messujen Kuvat ovat Sonyn Xperia Z1:n käsialaa ja ne on otettu hämärähkössä tilassa tahallaan ilman salamaa. Muun muassa tästä myöhemmin lisää tällä viikolla!

Edellinen artikkeliLentävä robotti, joka kestää törmäyksiä
Seuraava artikkeliLOCK8 – älykäs lukko polkupyörään