Taas lisää keksintöjä, jotka voi tökätä 3,5 mm -kuulokeliitäntään! iPin on pikkuruinen edellä mainittuun koloon tökättävä laserosointin, jonka toimintaa voi ohjata iPhonella.

Kehittäjien mukaan tämä punainen laserosoitin käyttää suunnilleen yhtä paljon akkua kuin puhelimen musiikkisoitin toistaessaan kappaletta. Laitteeseen kuuluvan sovelluksen avulla käyttäjä voi kytkeä laserin päälle tai pois sekä lisäksi vaihtamaan esityksensä kalvoja, mikäli puhelin on yhdistetty presentaatiota näyttävään tietokoneeseen. Sovelluksen avulla iPhonea voi myös käyttää hiiren trackpadina ja siitä näkee jäljellä olevan ajan esityksiä pidettäessä.

Pienen osoittimin voi tarvittaessa vaikka jättää kiinni kuulokeaukkoon, joka lienee järkevä ratkaisu, sillä tällaisen pikku härvelin saattaa hukata melko pikaisesti. Yksi hilavitkuttimen kompastuskivistä lienee kysymys: Jos kantaa jo mukanaan tällaista palaista, niin miksi ei sitten kantaisi mukanaan pientä laserosoitinta? Noh ainakin iPhonelle löytyvä sovellus lisää hieman käyttötarkoituksia. Yksi iPin maksaa karvan alle 40 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliBartendro – robotti baarimikon tilalle?
Seuraava artikkeliAIRO tarkkailee unta, stressiä ja ruokailua