sharkpen

Puhelimistakin on tehty nykyään useampi malli, joka kestää esimerkiksi rakennustyömaalla kokemansa kolhut ja pudotukset. Toinen hieman aikaisemmin keksitty väline, joka lähes jokaiselta työntekijältä löytyy, on tussi tai kynä. Nämä nyt ovat yleensä valmiiksikin melko kestäviä, mutta silti on kehitetty vieläkin kovempaa kuritusta kestävä tussi.

Cold Steel Shark Tactical Marker on tussi, jonka kuori on neljä kertaa paksumpi kuin perinteisen merkintävälineen vastaava. Kynän päältä voi kuulemma ajaa jopa autolla ja se säilyy entisellään. Tussin korkista löytyy kierteet, joten sekään ei irtoa vahingossa  muuta tuouhutessa.

Tässäkin härvelissä on kuitenkin ikuinen tussien ja kuulakärkikynien heikko kohta, joka on tietty nipsutin, jolla kynän saa vaikkapa kiinni vaatteisiin. Tämä tuppaa aina katkeamaan kaikista kynistä turhan aikaisin. Nytkin se ilmoitetaan tuotteen heikoimmaksi kohdaksi. Hintaa yhdellä muuten hyvin iskuja kestävällä tussilla on ~6 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeliWavejet on surffilauta, josta löytyy myös moottori lisäpotkua varten
Seuraava artikkeliTrack N Go – helposti kiinnitettävät telaketjut lumessa autoilemista varten