http://www.youtube.com/watch?v=R_gNstUHkvw

Vaate- ja muotimaailmassa syntyy välillä toinen toistaan uskomattomampia ideoita. Tällä kertaa yritetään kerätä rahoitusta vaatteille, joihin voi ”piirtää” erilaisia hohtavia kuvioita valon avulla.

Hem/\haus:n kehittämä systeemi perustuu patenttia odottavaan kankaaseen, joka loistaa pimeässä. Tästä on sitten mahdollista aktivoida tiettyjä kohtia mukana tulevan valo-osoittimen avulla. Paremman kuvan toiminnasta saa katsomalla artikkelista löytyvän videopätkän. Tamineet voi pestä normaalisti pesukoneessa ja niiden toiminnallisuus pitäisi säilyä entisellään.

Halvimmillaan tällaisen hohtavan vaatekappaleen ja valokynän saa noin 20 euron panostuksella. Kyseisellä hinnalla saa ”tank top” -tyylisen asusteen niin miesten kuin naistenkin mallissa. Mikäli toppi ei ole se mielivaate, niin saatavilla on myös samalla tekniikalla toimivia t-paitoja ja shortseja. Piristävä idea, joskin en usko, että tällaisista tulee mitään arkiasusteita.

Lähde

Edellinen artikkeliElectronic Dictionary Bookmark lisää kirjanmerkkiin tekniikkaa
Seuraava artikkeliLUCI – vihdoinkin laite, joka todella helpottaa selkounien näkemistä?